Een moodboard is een visualisatie van het concept, een collage van ideeën, sfeer, gevoel, en stijl van jouw inrichting. Een moodboard schept een compleet en duidelijk beeld, en is een totaalplaatje van jouw woonwensen. Het bevat beelden, van herkenbare elementen maar ook van een sfeer of gevoel of kleuren en materialen. Beelden zijn veel effectiever dan woorden, een afbeelding zegt meer dan 1000 woorden! Een moodboard helpt je bij het kiezen en het aanhouden van de gewenste woonsfeer en stijl en word tevens als basis gebruikt voor verdere ontwerpplannen.

Werkwijze: naar aanleiding van een eerste kennismaking bij jou thuis, noteer ik alle wensen, dromen, gewenste sferen, favoriete stijl(en) en kleuren. Ik vraag ontzettend veel en kijk heel goed naar de aanwezige meubels, ruimte en jouw huidige omstandigheden. Je krijgt daarna van mij een sfeerbord die een visualisatie is van jouw gewenste inrichting. Je kunt nu zelf aan de slag om je droominterieur uit te werken maar graag help ik je verder overige adviezen zoals op deze pagina omschreven.

 

Een kleuradvies dat bij jou past, bij jouw huis en bij jouw persoonlijkheid! Zit je met vragen als:

 

 • Ik wil meer sfeer en kleur in huis maar wat past bij mijn reeds aanwezige meubels?
 • Alles is naar wens maar wil je meer rust of meer eenheid?
 • Of wil je juist meer spanning in een ruimte?
 • Welke kleur(en) passen bij mij en waar voeg ik ze toe?

Ik help je graag de juiste kleuren kiezen! Werkwijze: Ik kom bij je thuis en kijk samen met je naar de reeds aanwezige kleuren. Met behulp van kleurstalen, de grootte van de betreffende ruimte, de huidige indeling / meubelopstelling én lichtinval bepalen we welke kleur waar het best tot zijn recht komt. Naar aanleiding van ons gesprek en besproken kleuren krijg je van mij een kleurplan:

 

 • Een plattegrond met welke muur welke kleur krijgt zodat je daar zelf mee aan de slag kan
 • Uitleg over de jou gekozen kleuren ,wat deze kleuren betekenen en doen.
 • Tips en adviezen
 • Welke kleur(en) passen bij mij en waar voeg ik ze toe?

Uiteraard kunnen er tijdens het gesprek andere vragen omtrent het interieur opkomen, graag beantwoord ik die ook. Tevens kan ik, op verzoek, gordijnstalen, vloerstalen van laminaat, hout, tapijt en behangstalen meenemen zodat we dit ook direct in het kleurplan meenemen.

 

Verlichting bepaald voor een groot deel de sfeer in een woning. Verlichting is erg belangrijk maar is vaak een onderdeel waar weinig tijd aan wordt besteed.

Ieder gebied in huis heeft zijn eigen functie(eten, werken, lezen, koken,rusten) en vraagt dan ook om een bepaalde soort verlichting. Een goed lichtplan is een spel tussen licht en donker. En brengt de gewenste sfeer maar geef ook het juiste gebruiksgemak.

Graag help ik je met het plannen van de juiste verlichting op de juiste plek, rekening houdend met jouw smaak, stijl en budget!

Werkwijze:

Je krijgt na een intakegesprek een plattegrond van jouw ruimte met welke lamp waar te plaatsen. Tevens ontvang je tips, trucs, en verkoopadressen. Vraag hier een advies aan voor je verlichting!

 

Met een interieuradvies op maat bespaar je tijd en geld! Met dit plan kun je zelf direct aan de slag, je neemt het mee naar de aangewezen bedrijven en kunt direct overgaan tot aanschaf van verf of producten die bij jou passen!

Een interieuradvies is uitermate geschikt voor:

 • Oriëntatiegesprek
 • sfeerbord/moodboard
 • kleurenadvies
 • tips en ideeën
 • shoppinglist voor de juiste woonaccessoires en/of meubels

Zelfs met een klein budget kunnen we samen voor verandering gaan, juist door gebruik van bestaande meubels en spulletjes waaraan jij gehecht bent wordt het jouw thuis!

Een interieuradvies bevat:

 • als je gaat samenwonen en 2 huishoudens( en 2 woonstijlen) samenvoegt. Je krijgt een huis dat jullie beiden past en waar je beiden tevreden over bent.
 • als je wel een basis hebt waar je tevreden over bent maar je wilt meer warmte en sfeer, meer eigenheid in je interieur brengen.
 • als je gaat verhuizen en veel spulletjes gaan mee maar je wilt wel een ander kleurgebruik of stijl.
 • je wilt vernieuwing in je interieur maar je hebt geen budget genoeg om allemaal nieuwe meubels aan te schaffen.

Hoe werkt het? Elk advies begint met kennismaken. Kennismaken met jou! Met jouw wensen, jouw huis en leefomgeving, jouw gezinssamenstelling en jouw aanwezige meubelen. Ik vraag dus tijdens het eerste oriëntatiegesprek heel veel om een duidelijk beeld te krijgen wie je bent en wat je wilt. Vaak vraag ik je alvast beelden en foto’s te verzamelen van interieurs en inrichtingen die je aanspreken. Naar aanleiding van dit gesprek werk ik thuis een verslag uit met een overzicht van jouw wensen, een moodboard, een kleurenadvies met kleurstalen en kleurnummers, tips en ideeën hoe jouw gewenste stijl en sfeer uit te werken en waar je producten voordelig kunt kopen die bij jou passen.

Uiteraard ben ik flexibel, zit je juist met andere vragen, wil je nieuwe verlichting of meubelen maar geen andere kleuren dan voegen we een verlichtingsplan of meubelplan in i.p.v. een kleurenplan.

Vraag gewoon naar de mogelijkheden,er kan heel veel! Ook kan ik je nog verder ontzorgen, en zorgen dat je de juiste verf en materialen in huis krijgt. Ik werk samen met een gerenommeerd bedrijf in verf en schilderafwerking, wonen en project. Uiteraard verzorgen zij, indien gewenst ook de uitwerking van jouw interieuradvies!

 

Met dit advies bied ik je een hele metamorfose aan voor je huis of een ruimte van jouw huis.Als je toe bent aan een totale make over dan is dit plan uitermate geschikt voor je! Dit plan bevat een uitgebreid advies voor de door jouw gewenste ruimte. Je krijgt een map met:

 

 • moodboard
 • kleurenplan
 • lichtplan
 • meubelplan
 • accessoires/kleinmeubelen
 • plattegrond, wat waar te plaatsen
 • tips en adviezen
 • aankoopadressen

Dit ontwerp is uitgebreider dan een interieuradvies en vooral bedoelt als je grote veranderingen wilt gaan aanbrengen. Als je bijvoorbeeld gaat verbouwen(aanbouwen, muren verwijderen of verplaatsen) , je woonkamer gaat opknappen,muren gaat verven en een nieuwe vloer wilt met wat nieuwe meubelen, als je een nieuw huis betrekt, kortom als je wilt veranderen en vernieuwen maar wellicht ook wat dierbare of mooie spulletjes wilt behouden.

Ook bij dit plan staan jouw wensen, jouw stijl en jouw reeds aanwezige spulletjes centraal. Na een uitgebreid kennismakingsgesprek ga ik voor je aan de slag, tijdens een tussenfase gesprek laat ik je mijn ideeën en uitwerkingen zien en na jouw commentaar en keuzes kom ik met een definitief interieurontwerp.

Je krijgt van mij een totaalplan waarmee je direct en doelgericht aan de slag kunt, je weet wat waar te verkrijgen en hoe alles aan te pakken. Je krijgt een plan naar jouw wensen, budget, passend bij jouw persoonlijkheid en bij jouw gezinssituatie!

Ik kan je nog verder ontzorgen, en zorgen dat je de juiste verf en materialen in huis krijgt. Ik werk samen met een gerenommeerd bedrijf in verf en schilderafwerking, wonen en project. Uiteraard verzorgen zij, indien gewenst ook de uitwerking van bovenstaande plannen.

Ik hoor vaak dat klanten wel tevreden zijn over hun inrichting en gemaakte keuzes maar net niet de sfeer en stijl hebben weten neer weten te zetten die ze wensen. Het zijn vaak kleine details die het afmaken en die ontbreken. Alles klopt perfect, kleuren zijn goed op elkaar afgestemd, een prachtige vloer, keuken en mooie meubelen. Maar het oogt te netjes, te saai, voelt niet eigen, is net een showroom zonder gevoel en warmte.

Dit advies geeft jouw huis meer karakter,laat zien wie jij bent, waar je voor staat en waar je van houd!

Na een kennismaking met jou en jouw huis gaan we blootleggen waar het aan schort, waar je over twijfelt en wat je mist. Je krijgt van mij direct een aantal tips en ideeën maar ik werk tevens een schriftelijk advies uit. Een advies om meer een persoonlijke touch aan te brengen, op weg naar een originelere en creatievere inslag van jouw huis en inrichting.

Durf je deze uitdaging aan? Bel 06-28981336 of mail!