Over Monique

Na bijna 20 jaar werkzaam te zijn geweest bij Bijenkorf Arnhem vóór de schermen in de verkoop en achter de schermen als administratief assistente, vond ik het tijd om voor mezelf te kiezen. Drie jaar ben ik eigenaresse van Youriginal Beads, een kralenwebwinkel geweest. Ik bleef echter zoekende naar wat ik eigenlijk wilde. Ik wilde graag meer persoonlijk contact met mensen en mijn hulpvaardigheid kunnen aanbieden. Ik heb daarom ook een jaar bij de sportschool Curves in duiven gewerkt.

Maar mijn droom is toch een eigen bedrijf waarin ik mijn creativiteit en vrijheid kwijt kan. Na afronding van de opleidingen binnenhuisarchitectuur, interieurstyling/colorist, management, verkooptechnieken, tuinarchitectuur en plantenkennis aan de Interieuracademie in Doetinchem ben ik gestart met Monique Disteli Interieur en tuin

Ik ben Monique(1967) en sinds november 2011 help ik mensen aan een duurzame,functionele inrichting met een persoonlijke en creatieve inslag! Overal doe ik inspiratie en ideeën op en gebruik dit op het juiste moment bij de juiste persoon. Ieder advies is voor mij dus een avontuur waar ik samen met de klant instap. Ons gezamenlijk doel wordt, voor jou een plek te creëren waar je jezelf echt thuis voelt en waar je tot rust komt. Ook vind ik het belangrijk dat een huis het karakter weergeeft van zijn bewoners. Juist door gebruik van bestaande meubels en spulletjes waaraan je gehecht bent, wordt het een thuis, jouw eigen wereld.
Ik werk niet met een voorkeur voor een bepaalde stijl of sfeer. De klant is mijn leidraad, jouw wensen en stijl zijn mijn uitgangspunt. Bij iedere klant zet ik een origineel interieur neer. Een interieur dat echt past, bij jouw leven en jouw huidige levensfase. Mijn werk als styliste maakt al snel dat ik veel zie en weet over de klant. Het contact is direct persoonlijk. Ik vind het heerlijk om mensen blij te maken en te adviseren. Elk mens is anders, elke opdracht is anders. Dit werk zorgt voor veel afwisseling en geeft mij de kans al mijn ideeën en creativiteit te delen. Ik vind dat iedereen recht heeft op een fijn thuis, ook als jouw budget beperkt is! Daarom bied ik verschillende pakketten aan om een ieder van dienst te kunnen zijn. Neem contact met mij op met vragen of ideeën hierover, er is veel mogelijk! Ik beschik over een netwerk van betrouwbare vakmensen, van bouwkundig adviseurs tot installateurs. Ook weet ik welk product waar te verkrijgen. Deze informatie reik ik je graag aan!