Specialisatie

In deze tijden van economische crisis en de wereldwijde aanpak van milieu bewuster leven gaan we zuiniger om met onze grondstoffen en beschikbare materialen.

Enkele voorbeelden van Eco wonen zijn:

  • Verf op natuurlijke basis.ecowonen
  • Waterbesparende elementen in badkamer en toilet
  • Hergebruikte bouwmaterialen zoals hout, tegels en meubels
  • Arbeidskracht en materiaal plaatselijk betrekken
  • Gebruik maken van aanwezige middelen, behoud van origineel bouwwerk
  • Energie besparing betreffende verwarming en verlichting
  • Gebruik maken van natuurlijke materialen, indien gewenst onbehandeld .
  • Wilt u ook bewuster wonen, minder milieubelastend leven en toch een smaakvol eigentijds interieur dan bied ik u een plan op maat aan.

Ik ga graag met u de uitdaging aan!

Ik probeer altijd bij elke klant producten(meubels of woon accessoires) te hergebruiken. Een kast die niet meer ‘past’ kan ook een andere plek in huis krijgen of gewoon weer passend gemaakt worden met een kleurtje verf. Ook kunnen mooie bloempotten , een spiegel, een eettafel een hele andere look krijgen! Een krukje wordt een bijzettafeltje en een pallet met wielen wordt een stoere salontafel! Dit zijn slechts enkele voorbeelden van mogelijkheden, kijk ook eens op mijn Facebook bedrijvenpagina waar ik veel van deze tips en voorbeelden laat zien.

Mijn ervaring is, doordat klanten dit werk zelf doen, het product meer gevoelswaarde krijgt. De klant is altijd het meest trots na wijzigingen in huis op deze zelf gedane creatieve veranderingen. Ik hou ervan om oude spulletjes een nieuw leven in te blazen. Niet alles hoeft nieuw, juist met hergebruikte middelen creëer je een sfeervol en levendig huis.

Mijn gezin doet heel veel aan milieubewust leven. Wij scheiden al ons afval, eten zoveel mogelijk biologisch, betrokken dichtbij huis. Onlangs hebben wij ons huis laten isoleren(vloer en wanden) en hebben zonnepanelen laten installeren op ons dak. Wij zijn wat elektriciteit betreft bijna geheel zelfvoorzienend. Graag voorzie ik u hierover van informatie betreffende bedrijven, kosten én besparingen.