Verkoopstyling

Een goede eerste indruk verkoopt!
De huizenmarkt is enorm gegroeid, de concurrentie is groter dan ooit. Een huis staat tegenwoordig 2x langer te koop dan verwacht. Binnen 15 seconden hebben potentiële klanten een eerste indruk gemaakt. Ondanks dat je zorgt voor een nette woning, heb je als bewoner een “blinde vlek” ontwikkeld. Je hebt in de loop der jaren allerlei spulletjes verzameld, er zijn kleine schoonheidsfoutjes in de inrichting geslopen en dit is wat de potentiële klant juist stoort en waardoor 80% direct afhaakt.

Verkoopstyling is de oplossing!

Cijfers uit Amerika en Engeland* laten zien dat gestileerde woningen meestal veel minder lang te koop staan en 17% meer opleveren dan niet gestileerde woningen. Helaas zijn er alleen cijfers bekend vanuit deze landen, klik hier voor meer informatie. Aan cijfers betreffende verkoopstyling uit Nederland wordt gewerkt. Uiteraard zal ik ze direct tonen als ze beschikbaar zijn. In Amerika en Engeland wordt standaard in alle verkoopwoningen verkoopstyling toegepast.verkoopstyling

Nederlandse huizenverkopers willen geen extra kosten maken om hun huis te verkopen. De verkoopprijzen zijn al gedaald door de huidige crisis. De eventuele kleine winst die nog kan worden behaald wordt met extra kosten verder gereduceerd. Maar juist door het zo voordelig en mooi mogelijk neerzetten van uw woning verhoogt u uw kansen op snelle verkoop én op het krijgen van de gevraagde verkoopprijs!

Ik kijk met een objectieve blik naar uw inrichting, zie de positieve en negatieve aspecten van uw woning. Ik versterk de positieve aspecten door deze te benadrukken. Negatieve punten (die u dus niet meer ziet) zoals achterstallig onderhoud, te weinig licht inval, verkeerd gebruik van de ruimte, gedateerde inrichting en kleuren nemen we samen door. Met behulp van eenvoudige en goedkope oplossingen (wand verven, schoonmaak, herstelreparatie en persoonlijke spullen tijdelijk opslaan) krijgt u een huis dat fris, neutraal en ruimtelijk aanvoelt. Nu kan de koper zich een beter beeld vormen van zijn leven in uw huis! Hij ziet namelijk een nette, schone, verzorgde, goed onderhouden woning en dat zal hem een goede indruk geven. En die eerste indruk is dus het belangrijkst! Ik loop in 1 á 2 uur door uw huis, maak aantekeningen en geef direct wat tips. U krijgt van mij daarna een verslag met tips en verbeterpunten per ruimte waarmee u met minimale kosten aan de slag kunt. Wist u dat een klant die verkoopstyling heeft laten toerpassen in zijn oude huis, ook vaak in zijn nieuwe huis de hulp inschakelt van de styliste! Omdat een goed ingericht en sfeervol huis hem of haar dus blijkbaar goed is bevallen!